Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανέγερση νέας διώροφης οικοδομής με υπόγειο, δώμα και στέγη, με λειτουργία ως στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης ατόμων με αναπηρία που χαρακτηρίζονται από νοητική στέρηση_MIS 5002051

Κατηγορία
Δικαιούχος
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ «ΕΣΤΙΑ»
Φορέας υλοποίησης
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Πρόοδος
Ολοκληρώθηκε
Κατάσταση
Αφορά Πράξη του Ε.Π. Αττική 2014-2020.
Προϋπολογισμός
1.236.409 €
Προγραμματική περίοδος
ΕΣΠΑ 2014-2020
Άξονας προτεραιότητας
10 - Ανάπτυξη – Αναβάθμιση Στοχευμένων Κοινωνικών Υποδομών και Υποδομών Υγείας
Θεματικός στόχος
Επενδύσεις στις υποδομές υγείας
Τοποθεσία
Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου
Σκοπιμότητα πράξης

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή κτιρίου, το οποίο θα λειτουργήσει ως Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Οικοτροφείο για 10 άτομα (8 άτομα με νοητική υστέρηση και 2 υποστηρικτές τους). Το οικόπεδο επιφανείας 640 m2 περίπου, στο οποίο χωροθετείται το έργο, βρίσκεται στην διεύθυνση Γεωρ. Καραϊσκάκη και Ξανθίππου εντός του οικισμού Πικερμίου του Δήμου Πικερμίου – Ραφήνας και ανήκει στο Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση «ΕΣΤΙΑ». Το κτίριο αποτελείται από Υπόγειο, Ισόγειο, Α’ Όροφο και Δώμα.

Συνοπτική περιγραφή

Αντικείμενο της Πράξης είναι η κατασκευή κτιρίου, το οποίο θα λειτουργήσει ως Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Οικοτροφείο για 10 άτομα (8 άτομα με νοητική υστέρηση και 2 υποστηρικτές τους).
Το οικόπεδο επιφανείας 643 m2, στο οποίο χωροθετείται το έργο, βρίσκεται στην διεύθυνση Γεωρ. Καραϊσκάκη και Ξανθίππου εντός του οικισμού Πικερμίου του Δήμου Πικερμίου – Ραφήνας και ανήκει στο Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση «ΕΣΤΙΑ».
Το κτίριο αποτελείται από: Υπόγειο, Ισόγειο, Α' όροφο και Δώμα
Υπόγειο, εμβαδού 218m2 όπου τοποθετούνται βοηθητικοί χώροι και Η/Μ εγκαταστάσεις